Kesätiimi ja teatteritiimi

Kesätiimi ja teatteritiimi

Kiinnostaisiko sinua laittaa ensi kesänä omia lahjoja likoon Jumalan valtakunnan hyväksi ja oppia paljon uutta nuorisotyöstä tai teatterista?

Kansanlähetysopistolla Ryttylässä järjestetään jo kolmatta kesää kesätiimi ja teatteritiimi. Kesätiimissä keskitytään nuorisotyön tekemiseen Kansanlähetyspiireissä ympäri Suomea. Tiimiläiset osallistuvat Ryttylän lähetyskeskuksella tapahtuvien rippileirien, lasten leirien ja legendaaristen Life:n ja Nuorten Kesän järjestämiseen. Saat laittaa evankeliointitaitosi, musikaalisuutesi, organisointikykysi, luovat taitosi ja puhujanlahjasi peliin.

Teatteritiimissä harjoitellaan erilaisia juttuja teatterin saralla ja näytellään erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Luovuudelle, musikaalisuudelle ja näyttelijänlahjoille on käyttöä. Eikä tarvitse vielä omata näyttelijäntaitoja, vaan voi tulla oppimaan. Molemmilla linjoilla keskitytään myös Raamattuun ja kristittynä kasvamiseen.

Jos olet vähintäänkin 18-vuotias ja sinulla ei ole mitään tekemistä kesällä, on kesätiimi juuri oiva paikka sinulle. Rentoa kesämeininkiä lähetyskeskuksen nuorekkaassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Paljon uusia ystäviä ja evankeliumin levittämistä eri keinoilla. Toivottavasti innostuit ja haet kesätiimiin tai teatteritiimiin!. Hakuohjeet voit katsoa teatteritiimiin www.kansanlahetysopisto.fi kohdasta teatteritiimi. Kesätiimiin www.nm.fi kohdasta kesätiimi.