Kansainvälinen mediatiimi Ryttylässä


On ilo ilmoittaa, että olemme aloittaneet Ryttylässä Nuotta-Pluss-Vybor Tiimin, joka toimii Kansanlähetysopiston Nuorisotyölinjan osana. Tämä tiimi koostuu neljästä henkilöstä jotka ovat tulleet kolmesta eri maasta, Virosta, Venäjältä ja Suomesta. Tiimin tarkoituksena on tehdä mediaa Nuotalle, oppia nuoristyön perusteita ja syventyä Raamatun tuntemisessa.

Nuotta Tiimi tulee vuoden aikana tuottamaan media sisältöä Nuotta, Pluss ja Vybor lehtiin, lehtien verkkosivuille ja videomateriaalia eri Nuotan tarkoituksiin. Nuotta tiimin jäsenet, Sirli (Viro), Masha (Venäjä), Olga (Venäjä) ja Sakari (Suomi) tulevat myös osallistumaan Nuoristyölinjan kanssa nuorten tapahtumien järjestelyyn ja joillekin Raamattulinjan luennoille.

Tiimin suomalainen jäsen olen minä, Sakari Heinonen. Olen lähetyslapsi ja uskonasiat ja kulttuurierot ovat minulle tuttuja jo pienestä asti. Koin reilut puolitoista vuotta sitten, että Jumala kutsui minua kristilliseen media työhön. Rukoilin paljon asian puolesta samalla kun tein töitä Englannissa. Tein kesällä päätöksen lähteä opiskelemaan Raamattua ja näin antaa Jumalalle aikaa kasvattaa ja valmistaa minua. Raamattulinjan jälkeisenä kesänä (2011) minulle kerrottiin mahdollisuudesta osallistua Nuotta tiimiin ja näin päädyin tänne.

Rukoilemme että, työ jota teemme täältä Ryttylästä käsin, voi olla tavoittamassa nuoria Jeesukselle ja rohkaisemassa uskovia nuoria ympäri maailman.