Isillä töissä


Etkö saanutkaan kesätöitä tai kaipaatko tekemistä? Oli sinulla kesätyö tai ei, taivaan Isä etsii työntekijöitä itselleen töihin ja juuri sinä saat vastaanottaa Isältä paikan.

Teksti Ella Hiltunen | Kuva  Ellan albumi & Sleep Time-app

 

Kesä on jo tulossa. Monet ovat selviytyneet läpi työhaastattelujen ja -hakemusten sokkeloista ja lunastaneet itselleen kesätyöpaikan, jossa voivat pian aloittaa ahkeran työntekonsa. Näiden onnekkaiden työpaikallisten lisäksi on kuitenkin olemassa suuri joukko niitä, jotka jäivät kovista yrityksistään huolimatta tyhjän päälle ilman työpaikkaa. Näille kaikille voin pienenä lohdutuksen sanana kertoa, että maailman tärkeimpään työhön on paikka auki kaikille, jotka sen vain ottavat vastaan.

Toisin kuin muuten elämässä, Raamatussa saamme suoraan työtehtävän työpaikkailmoituksen sijaan. Markus 16:15-16 “Hän sanoi heille: ‘Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen, pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.’”
Tämä Raamatussa annettu tehtävä on selkeä, mutta kysymykseksi jää: Miten juuri minä lähden tekemään tätä työtä? Vaihtoehtoja on monia ja väitän, että jokaiselle löytyy jokin tapa välittää ilosanomaa. Jos et jo tiedä, mikä on sinun tapasi evankeliumia välittää, voit rukoilla johdatusta.

Jos taas tiedät tasan tarkkaan, ettei esimerkiksi lähetys- ja avustustyöt vierailla mailla ole sinun juttusi, älä jää työttömäksi. Aina emme jaksa muistaa, mutta myös lähiympäristössään voi levittää sanaa esimerkiksi tuomalla kaverin nuorteniltaan. Jeesuksen työkaverina on hyvä olla ja voimme luottaa The Roadin laulamiin sanoihin: “Jos perillä heistä edes yhden nään, niin tiedän sen en turhaan tään maailman tuulissa taistellutkaan, on yksi voitettu kotiin taivaan.”

Jokaiselle löytyy jokin tapa välittää ilosanomaa

 

 

Kauniita unia Sleep Time:n avulla


Sleep Time: alarm clock on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on univaiheita mittaamalla herättää käyttäjänsä mahdollisimman otolliseen aikaan. Sovellus tekee yön aikana tilastoja univaiheiden jakautumisesta ja ilmoittaa aamulla, kuinka monesti tuli torkutettua ja mikä oli unen laatu. Sovellukseen voi ostaa myös halutessaan lisäosia.

 

 

Bloggari

 

Liikun maailman kauneudesta. Nostelen rautaa painavuuden ilosta. Haluan vain elää ja antaa muille tilaa ja armoa siihen samaan. Kirjoittaa edelleen siitä, mikä on erityistä, kutkuttavaa, kipeää.

https://kerttulikareniina.blogspot.fi/

 

“Nuoren naisen ajatuksia elämästä ja uskosta. Sopivan pinkistä perspektiivistä tietenkin”

https://aurora-aino.blogspot.fi/2017/

 

“Uskon siihen, ettei kaikkien lankojen kuulukaan olla meidän omissa käsissämme ja ympärillämme tapahtuu kokoajan asioita.”
https://epatoivoinenoptimisti.blogspot.fi/

 

Usean uskovaisen ajatuksia uskosta, parisuhteista ja kaikesta mahdollisesta. Onko ystävän nuhtelu enää tätä päivää? Mitä kolmea tunnetta Jeesus ei tukahduttanut? Selvitä tuoreesta blogista!

http://urbanlight.fi/blogi/