Iltalehti: Päivi Räsänen lukee Raamattua joka päivä

Iltalehti: Päivi Räsänen lukee Raamattua joka päivä

Iltalehti teki pääsiäisen alla haastattelun yhdestä maamme tunnetuimmasta poliitikoista, sisäministeri Päivi Räsäsestä. Räsänen on kristillisdemokraatti, joka tunnetaan suorasanaisuudestaan erityisesti uskonasioista puhuttaessa.

Päivi Räsänen kertoo uskon olevan hänelle koko elämän tärkein asia. Tämä näkyy hänen elämässään päivittäin rukouksena ja Raamatun lukemisena. Sisäministeri kertoo lukeneensa Raamattua säännöllisesti aina kuusitoistavuotiaasta ja olleensa aktiivisesti mukana opiskelijalähetyksen toiminnassa.

”Suhde Jumalaan on pohja ja perusta koko elämälle. Se tuo tarkoituksen ja mielekkyyden arkipäivän elämään ja kaikkeen tekemiseen”, Räsänen kertoo.

Lähde: Iltalehti
Kuva: Jenny Kumpula

Kommentti

Hienoa, että päättäjiemme joukossa on avoimesti uskostaan puhuvia ja kristillisiä arvoja puolustavia henkilöitä! Rukoillaan yhdessä Päiville ja muillekin kansanedustajille Jumalan johdatusta ja viisautta vaikeiden päätösten tekemiseen. Olkoon Raamattu, Jumalan sana, ohjaamassa myös jokaisen kristityn nuoren elämää, sillä ilman sanaa uskomme on altis epäilykselle ja harhaopeille – vain Raamattua tuntemalla voimme koetella saamaamme opetusta.

Hepr. 4:12 Jumalan sana on elävä ja väkevä. Se on terävämpi kuin kaksiteräinen miekka, se iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet, se paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme.