Ihmeellinen viikko on pian täällä

Ihmeellinen viikko on pian täällä

 

“Tuuli kulkee kivitalojen välissä. Emme näe sitä, mutta tunnemme  sen vaikutuksen. Huomaatko, että ovi on auki? Kun ulkona on kylmä, tule sisälle… Tervetuloa Ihmeelliselle viikolle!”

Muutaman viikon päästä Helsingissä tapahtuu. Sleyn järjestämä Ihmeellinen viikko 25.-29.3. on täynnä tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Kysyimme tapahtumanjärjestäjä Samuli Luomarannalta, mitä kaikkea viikkoon mahtuukaan.

-Tapahtuma sai alkunsa, kun Musamessut-tapahtuma tuli tiensä päähän. Aloimme suunnitella Sleyn nuorisotyön tiimillä uutta tapahtumaa, joka tavoittaisi kaikenikäisiä ihmisiä ympäri pääkaupunkiseutua, Samuli kertoo. -Tapahtuma on tarkoitettu aivan kaikille. Jokainen löytää viikosta jotain sopivaa ohjelmaa, hän lupaa.

Viikko alkaa tiistaina Iltamessulla ja keskiviikkoiltana Luther-salissa järjestetään Mannaa ja musiikkia muukalaisten majatalossa-niminen avoin kutsuilta opiskelijoille. Torstaina on ohjelmaa varhaisnuorille ja perjantaina nuoret ja nuoret aikuiset saavat kokoontua yhteen Maa sykkii taivasta vasten-nimiseen tapahtumaan. Iltojen muusikkoja ovat muun muassa Mikko Nikula ja Anton Laurila ja puhujia pastori Pasi Palmu, Samuli Luomaranta ja Eero Junkkaala.

-Tapahtumaa järjestetään, jotta mahdollisimman moni kuulisi evankeliumia Jeesuksesta, Samuli kertoo. Viikon pääpäivä eli lauantai on suunnattu erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille. Silloin ollaan Narinkkatorilla, jossa esiintymässä ovat Mikaveli, Saraste ja Juha Heinonen. Lauantai-ilta huipentuu kaikille yhteiseen iltaan Luther-kirkolla. Siellä esiintyvät Park 7, Ossi Mäki-Reini, Samuli Luomaranta, Juha Heinonen ja myös aiemmin päivällä esiintynyt Mikaveli. Viikko päättyy sunnuntai-aamupäivän messuun Pyhän sydämen kappelilla. Samuli sanoo, että lauantain toritapahtumaa ja iltakonserttia ei kannata missään nimessä missata! 

>>Tästä näet kaikki viikon tapahtumat<<

PS. Onko Helsinki liian kaukana? Ihmeellinen viikko järjestetään tänä vuonna myös Turussa ja Tampereella. 

>>Turun Ihmeellinen viikko<<

>>Tampereen Ihmeellinen viikko<<

N-tiimi Jenni