HOPE: viikonloppu täynnä opetusta, seminaareja ja musaa!

HOPE: viikonloppu täynnä opetusta

Jo neljättä kertaa järjestettävä HOPE-tapahtuma avaa jälleen ovensa sadoille eri puolilta Suomea tuleville nuorille ja nuorille aikuisille Turun Logomossa 27-29.9.2013. 

Luvassa on tälläkin kertaa kovatasoista opetusta, mielenkiintoisia seminaareja, tasokasta ylistysmusaa ja sitä kaikkein tärkeintä – Suuren Jumalan kohtaamista!

 HOPE-tapahtuman taustalla vaikuttaa näky, jonka ohjaamina haluamme olla nostamassa esiin uutta sukupolvea. Sukupolvea, joka ei jää sivustaseuraajaksi, vaan muuttaa maailmaa sanoin ja teoin! 

Oikeudenmukaisuus ja vaikuttaminen 

Tänä vuonna HOPE-tapahtuman teemoja ovat yhteiskunnallinen vaikuttaminen, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja vastuullinen kuluttaminen. Näistä teemoista on puhumassa muun muassa Bob Wallingtonia (UK). Oikeudenmukaisuuteen liittyvistä asioista puhuu ympäri Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa puhujana kiertävä Jo Herbert (UK). Innostavaa ja mukaansatempaavaa opetusta on luvassa myös Richard Svenssonilta (SWE), joka toimii mm. mentorina ja valmentajana johtajille eri puolilla Pohjoismaita. Kristillisdemokraattien europarlamentaarikko Sari Essayah saapuu myös tapahtumaan jakamaan oman alansa asiantuntemusta politiikasta vaikuttamisen välineenä. 

HOPE tekee hyvää

HOPE-tapahtumassa keräämme varoja Suomen Vapaakirkon lähetyksen Uganda-projektille. Tavoitteenamme on kerätä 5000€ kouluruokailun järjestämiselle Katwen koulua käyville lapsille. Kouluruoka mahdollistaa monen köyhän perheen lapsen pääsyn kouluun. Koulutus puolestaan on yksi parhaimmista lääkkeistä köyhyyttä vastaan. 

HOPE-tapahtuma uskoo paikallisseurakuntien olevan maailman toivo. Haluamme nähdä paikallisseurakuntien kasvavan ja menestyvän Suomessa. Siksi Uuden sukupolven johtajien -seminaariin kannattaa osallistua niin seurakunnan johtajien, nuorisotyöntekijöiden kuin vanhimmiston puheenjohtajien. 

Uskomme, että panostamalla uuteen sukupolveen ja heidän johtamiseensa, saadaan aikaan muutos, joka muuttaa maailmaa! 

Lisätietoja tapahtumasta täältä!

Teksti: Noora Vainio/HOPE
Kuva: Esa Piiroinen 
Video: HOPE