Homoaktivistit käyttivät lapsia vihaa lietsovissa videoissa

Homoaktivistit käyttivät lapsia vihaa lietsovissa videoissa

Yhdysvalloissa homoaktivistit ovat julkaisseet Youtube-palvelussa videoita, jotka ovat herättäneet poikkeuksellista järkytystä sisällöllään. Videoilla useat aikuiset ja nuoret yhdessä noin 6-8 -vuotiaiden lasten kanssa huutavat f-sanojen ja muiden alatyylisten ilmausten tehostamina homousmyönteisiä iskulauseita ja herjaavat kristillisen avioliittokäsityksen omaavia.

Yli kaksi miljoonaa kertaa katsotuilla videoilla mm. pilkataan kirkkoa ja republikaaneja sekä syytetään uskovia ja homoutta vastaan äänestäviä homoseksuaalisia tunteita omaavien itsemurhista. Ratkaisuna videolla mm. pieni tyttö heristää nyrkkiään kameralle ja uhkaa hakata ne, jotka vastustavat homoutta. Lopuksi kertojanääni kehottaa levittämään videota ”kuin herpestä”.

Kristillistä avioliittokäsitystä puolustava National Organization for Marriage on käynnistänyt videoiden johdosta vastakampanjan, jolla muistutetaan videolla esiintyneiden lasten oikeuksista.

– Rukoilkaa tällä videolla esiintyvien lasten puolesta, jotka toistavat aikuisten heille antamia vihaa ja kiroilua täynnä olevia käsikirjoituksia – vihaa heidän ystäviään, naapureitaan ja kanssakansalaisiaan vastaan, jotka uskovat, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, totesi järjestön toiminnanjohtaja Brian Brown.

The Christian Instituten edustaja Simon Calvert puolestaan huomautti, että vastaavanlainen lasten tähdittämä vihaan ja väkivaltaan yllyttävä video olisi tuomittu täysin, mikäli sen olisivat tuottaneet miehen ja naisen välisen avioliiton kannattajat.

– Mutta, videon on tuottanut homoutta kannattava ryhmä, joten sitä näyttävät koskevan eri standardit, hän kommentoi.

 

Mikael Elmolhoda

Lähde: christian.org.uk 


Aiheeseen liittyvää: