Hengelliset syventymispäivät 23.-26.8. Helsingissä

Hengelliset syventymispäivät 23.-26.8. Helsingissä

Olet Hyväksytty!

Hengelliset syventymispäivät pyörähtävät käyntiin 23.-26.8. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Temppeliaukion kirkossa, Johanneksenkirkossa ja Cygnaeuksen koululla. Tämän vuoden teema on Hyväksytty. Syventymispäivillä tahdotaan vaalia Raamatun ohjetta ”Hyväksykää toinen toisenne, niin kuin Kristuskin on hyväksynyt omikseen teidät”

Pääjuhlassa puhuvat lauantaina 25.8. Raamattuopiston toiminnanjohtaja Timo Junkkaala, sisäministeri Päivi Räsänen ja Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen. Sunnuntain jumalanpalveluksessa saarnaa emerituspiispa Olavi Rimpiläinen. Syventymispäivillä ovat mukana myös Tapio Luoma, Anni-Mari Laato, Olavi Peltola, Anne Pohtamo, Riitta Lemmetyinen, Mailis Janatuinen, Pekka Mäkipää, Heikki Mäki-Pesola, Juha Vähäsarja, Pekka Heiskanen ja Stig Olof Fernström. 

Musiikkitarjonnasta vastaavat Mirja Poikkeus, Peter Joukainen, Shir l’Adonai, Mikko Nikula sekä lauluyhtye Haava. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu myös seminaareja, joissa pohditaan yhteistuumin uskonoppiin, kirkkoon, sielunhoitoon, psykologiaan ja arjen elämään liittyviä teemoja.

Järjestäjät ovat Suomen Raamattuopisto, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta ja Töölön seurakunta. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Radio Dei lähettää syventymispäiviltä ohjelmaa la 25.8. klo 10-16.30 ja su 26.8. klo 10-11.

Lisätietoja löytyy tästä!  

Teksti: Petri Vähäsarja/SRO

Kuva: Hengelliset syventymispäivät/SRO