“Heidän täytyy löytää Jumala”


Lara ja Andrew Pilcherille lähetystyön tekeminen yhdessä on vahvuus, mutta siihen kuuluu myös haasteensa. He ovat tulossa vetämään kesällä Ryttylässä järjestettävää Life-leiriä.

Teksti Nea Kosonen | Kuva Pilcherien albumi Pilcherien albumi

Lara ja Andrew Pilcher ovat tulossa Ryttylässä kesällä järjestettävälle Life-leirille, joka on vuosittain järjestettävä taide- ja toimintaleiri. Tämä on Laran ja Andrewin kolmas Life-leiri. Aiempina vuosina he ovat tutustuneet leiriin, leiriläisiin ja vetäjiin, sekä opettaneet Raamattua. Tänä vuonna Lara ja Andrew ovat osa leirin johtotiimiä.

Pariskunta toivoo, että leirillä nuoret saisivat kohdata eläviä esimerkkejä Jumalan rakkaudesta, ja että taiteesta saisi tulla heille työkalu, jonka avulla nuoret voisivat olla Jumalan käytössä, ja tutustua häneen syvemmin.

Vaikka evankeliumi on ilmaista, sen välittäminen ei ole.

460x60v1

Rahaongelmistakin selvitään

Pariskunta on tehnyt lähetystyötä ympäri maailmaa, esimerkiksi Afrikassa ja Euroopassa. Pilcherien mukaan lähetystyön tekemistä helpottaa se, että he tekevät sitä yhdessä.

– Yhdessä seikkaileminen ja mukavuusalueelta poistuminen vahvistaa avioliittoamme, Pilcherit toteavat.

Yhdessä matkustamisessa on kuitenkin myös haasteensa etenkin nyt, kun avioparilla on lapsia.

– Vaikka evankeliumi on ilmaista, sen välittäminen ei ole.
Raha tuottaakin suurimman osan haasteista Pilchereille. Jumala on kuitenkin aina auttanut esimerkiksi pariskunnan ystävien kautta.

-Olemme kokemusten kautta saaneet oppia, että Jumala kyllä rahoittaa omat hankkeensa.

 

Maallistuneessa yhteiskunnassa

Valtaosa Euroopan maista on kristittyjä siinä mielessä, että valtionuskontona on kristinusko. Tästä huolimatta Pilcherien mukaan on tärkeää tehdä lähetystyötä myös täällä.

-Tässä maallistuneessa yhteiskunnassa nuoret tarvitsevat apua elämänsä ohjaamiseen. He tarvitsevat tukea, kuuntelijoita ja sitä, että heillä on esikuvia. Ennen kaikkea heidän täytyy löytää Jumala.

Tulevaisuudessa pariskunta tahtoisi järjestää kansainvälisen kristillisen taidekonferenssin. Pariskunnan mukaan viihteellä on se potentiaali, mitä tarvitaan maallistuneen yhteiskunnan kelkan kääntämiseen. Siihen täytyy vain lisätä Jeesuksen sanoma ja totuus.

 

Rukous
Siunaa koko Life-leiri ja kaikki siihen osallistuvat ihmiset. Anna leirin olla antoisa niin leiriläisille kuin vetäjillekin. Siunaa myös Pilchereitä ja heidän työtään. Anna heidän jatkaa hyvää työtänsä ja pysyä Sinussa kiinni. Anna myös meidän muiden olla mukana muuttamassa tätä maallistunutta yhteiskuntaa parempaan suuntaan. Aamen.

Life-leiri
-Vuosittain Ryttylässä järjestettävä taide- ja toimintaleiri 15-21-vuotiaille
-Tänä vuonna leiri järjestetään 29.7.-4.8.
-Monia erilaisia työpajoja esim. Musiikkiin, urheiluun, kokkaukseen ja kuvataiteeseen liittyen

 

468x60v3