HB, Theocracy ja Kaemo: festareiden kovaa tarjontaa!

HB

Perjantaina alkavat Maata Näkyvissä -festarit tarjoavat täyslaidallisen gospelia jokaiseen makuun!

Tutustu kolmeen kovaan festariesiintyjään: HB, Theocracy ja Kaemo.

HB: gospelia selkokielellä

Lavakarismaa tältä porukalta ei todellakaan puutu. Vuosien työ ja ammattitaito näkyvät tavassa, jolla HB ottaa lavan haltuun, välittää sanomansa ja vangitsee yleisönsä. Bändin monipuolisuudesta kertoo jotakin se, että sen musiikkiin ovat päässeet sisälle sekä intohimoiset metallimusiikin ystävät että kuulijat, jotka tästä tyylilajista eivät muulloin niinkään perusta. 

Festarisunnuntaina kannattaakin olla tarkkana ja suunnata Messukeskukseen päiväkonserttiin toteamaan HB:n karisma omin silmin ja korvin.

Theocracy: sankaripowermetallia

Yhdysvaltain itärannikon Georgian osavaltiosta ponnistava Theocracy ampuu kovilla perjantai-iltana. Alternatiivipommisuojan amerikkalaisvahvistus soittaa rautaisella otteella timanttisen kovaa musiikkia. 

Laulujen kirjoittaja, yhtyeen keulahahmo Smith, kertoo sanoituksissaan kristityn elämästä sekä Raamatun tapahtumista. Aiheita on otettu sekä Vanhan että Uuden testamentin puolelta. Tyylilajiltaan Theocracyn biisit ovat erittäin monipuolisia. Niihin pääsee helposti mukaan niin vannoutunut laukkakomppifani kuin balladienkin ystävä. Jokainen kappale on täysin omanlaisensa, mutta silti ne nivoutuvat tiukaksi kokonaisuudeksi niin livenä kuin levylläkin.

Kaemo: letkeää melankoliaa

Maata Näkyvissä -festareilla on luvassa Kaemon kolmannen täyspitkän levyn levynjulkaisukeikka! Tätä keikkaa festareilla ei siis kannata missata! Kaemon uudella levyllä on luvassa niin jotain ”vanhaa” kuin myös jotakin uutta. 

Bändille tuttuun tapaan levyllä on luvassa tinkimätöntä sanomaa, tuttu tyyli ja poljento sekä instrumentointi. Uutta on kuulemma luvassa kasapäin. Levy on pyritty tekemään monipuolisemmaksi ja siinä on luvassa toinen toistaan tarttuvampia biisejä ja rohkeita musiikillisia kokeiluja. Säkkipillejä tai haitaria ei ole kuitenkaan tälläkään levyllä luvassa!

Lisätietoja festareista täältä!

Teksti: Tiina Pitkänen (HB), Esa Toikka (Theocracy) ja Marianna Parpala (Kaemo) / Maata Näkyvissä -festarit
Kuva: Maata Näkyvissä -festarit

Aiheeseen liittyvää: