Haastattelussa Park 7

Haastattelussa Park 7

Mikä rajapyykki saavutetaan ensimmäistä kertaa bändin historiassa, kun se nousee tulevana lauantaina Karkkugospelin lavalle? Lue lisää…

Kertoisitteko alkuun ketä olette, millaista musaa soitatte ja lisäksi jokin hauska tieto bändistä?

Näin Park 7 vastaa: Bändissä soittaa kaksi Miikaa, toinen rummuissa, toinen kitaran ja mikin varressa, toisessa kitarassa painelee menemään Tuukka ja bassoa paukuttelee Pietari. Musiikki on vauhdikasta rokkia corevaikutteilla höystettynä. No mitäs tähän nyt, tää on meidän ensimmäinen Karkkugospel jossa kukaan on täysi-ikäinen.

Oletteko julkaisseet levyjä ja onko uutta materiaalia tulossa?

P7: Kaksi lättyä on tähän mennessä tullut ulos, neljän biisin esikoinen ”Pimeydestä valoon” toukokuussa 2009, sekä uudempi kuuden biisin rokkilevy ”Elämä jatkuu kuin viimeistä päivää” joulukuussa 2010. Uusia biisejä saattaa hyvinkin nähdä päivänvalon juuri tämän vuoden Karkkugospelissa!!

Mikä on Karkkugospelissa hauskinta? Esiintymisessä ja yleensä?

P7: Karkkugospelissa nuortentapahtumana yleensä ainutlaatuisimpia asioita on kesätapahtuman tunnelma aurinkoisella ruohokentällä. Viime vuonna menoa ei haitannut edes rankka sadekuuro ja sähkökatkos, jotka saatiin molemmat juuri parkin keikan aikana! Evankeliumi on niin iloinen asia, että hauskahan sitä on tilaisuuden tullen juhlia pimeiden ja savuisten luolien sijasta myös ulkona kirkkaassa auringonpaisteisessa kesäsäässä! 🙂 Esiintyminen on samoista syistä varsin miellyttävää vaihtelua ja kontakti yleisöön on myös ollut läheinen.

Parhaat vinkit tapahtumaan tulijalle?

P7: Perinteisesti karkkugospelin huippukohta on ollut illan Riemumessu, sitä ei parane missata! Lisäksi bändien ja Maanalaisen levykaupan myyntikojut, sekä muut pöydät kannattaa tsekata vaikkapa konserttien välissä. Näin hyvää musiikkia ja Jumalan Sanaa saa halutessaan kuulla vaikkapa autossa kotiinpäinkin. 🙂

Millaisen viestin haluatte välittää kuulijoillenne?

P7: Kaikessa yksinkertaisuudessaan Park 7 on olemassa viedäkseen ilon evankeliumia eteenpäin ihmisten arkielämään. Ilman tätä tehtävää tämä bändi olisi vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali.