Sivupersoona: Usko on Jaakon juttu

Sivupersoona: Usko on Jaakon juttu

Festarikulissien takana haastateltiin juontaja Jaakko ”Jagr” Niilestä.

Millaista on olla juontamassa festareilla?

Todella mahtavaa. Festareiden pääjuontajan tehtävä on unelmani, jota pääsin jo viime vuonna toteuttamaan. Viikonloppu oli kiireinen, ja isolla lavalla juontaminen on jännittävääkin. Odotan erityisesti Newsboysin konserttia.

Mitä sinulle merkitsee Jumalan rakkaus?
Sitä, että olen arvokas ja tärkeä. Jumalan rakkaus on teoistani riippumatonta. Hän ottaa lähelleen ja on kiinnostunut siitä, mitä teen.

Toimit nuorisotyönohjaajana. Mitä haluat välittää nuorille työsi kautta?
Kyllä se usko on se juttu. Saan olla tavoittamassa niitä, jotka eivät ole uskossa, ja varustamassa niitä, jotka tuntevat Jumalan. Kun itse heittäytyy täysillä mukaan, huomaa, että moni nuorikin innostuu.

Miten olet oppinut tuntemaan Jumalan?

Kasvoin uskovassa kodissa, mutta riparin jälkeen tein itselleni uudenvuodenlupauksen, että luen Raamattua ja rukoilen päivittäin. Sen kevään aikana Jumala vastasi moniin rukouksiini ja opin tuntemaan hänet henkilökohtaisesti.

460x60v1

Olet vahvasti mukana Gospel Boardersissa, mutta mikä se on?

Kristittyjen lumilautailijoiden yhdistys. Siihen kuuluu extremelajien harrastajia, joille yhdistys järjestää leirejä. Gospel Boarderseissa on ihmisiä, jotka haluavat olla lajinsa lisäksi extremesti messissä myös uskossa. GB:seen voivat liittyä kaikki, mutta erityisesti lautailusta kiinnostuneet.

 

Teksti: Laura Erkkilä

Kuva: Mikke Vepsäläinen

460x60v1