Christiannews: raiskausyritys vaihtui rukoiluksi

Christiannews: raiskausyritys vaihtui rukoiluksi

Rohkea nainen sai pysäytettyä raiskaajan aikeet puhumalla tälle Jumalasta.
Christiannews-sivuston uutisen mukaan amerikkalainen nainen selviytyi säikähdyksellä raiskaajan käsistä, kun hän alkoi kysellä miehen uskosta ja suhteesta Jumalaan. Hyökkääjä, 24-vuotias Charles Bates oli aiemmin samana iltana raiskannut jo neljä muuta naista, ennen kuin hyökkäsi kyseisen naisen kotiin. Naisen 7-vuotias poika oli tapahtumahetkellä viereisessä huoneessa. 

Nainen alkoi kertoa Batesille Jumalasta, tarjoutui rukoilemaan hänen kanssaan sekä jakoi tälle evankeliumin sanomaa. Rukoilu kesti lähes puoli tuntia. 

He myös lukivat Raamattua yhdessä ja nainen tarjosi sitä Batesille omaksi. Tämä ei suostunut ottamaan kirjaa vastaan, mutta otti myöhemmin naiselta Raamatusta irtirevityn sivun, jossa oli ympyröitynä kohta Joh.3:16.

Bates alkoi tapahtuman aikana naisen mukaan silminnähden katua tekojaan ja lupasi lukea sivua itsekseen, ennen kuin hän jätti naisen rauhaan ja lähti.

Nainen kiittää pelastumisestaan yksin Jumalaa.

– Jumala todellakin piti minusta ja pojastani huolta.

Seuraavana päivänä Bates kuoli pakomatkallaan poliisin luoteihin.

Lue koko artikkeli täältä!

Teksti: Heather Clark/Christian News
Kuva:  abcdz2000/SXC

Kommentti

Rukouksessa on todellakin voimaa! Jumala yksin tietää, mitä raiskaajan sydämessä tapahtui tuona iltana. Toivottavasti hän sai tulla uskoon ennen kuolemaansa. 

Vaikka raiskaajan teot ovat kauheita ja väärin, on Jumalalla yksi vastaus katuvalle syntiselle.

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh.3:16)