CatholicHerald: Darwinin jälkeläinen löysi Jeesuksen

CatholicHerald: Darwinin jälkeläinen löysi Jeesuksen

Ateismin sankarin, Charles Darwinin lapsen-lapsen-lapsen-lapsenlapsi on löytänyt tien Jeesuksen luo. Erikoisinta tässä ei kuitenkaan ole sukulaisuussuhde Darwiniin vaan se, kenen ansiota nuoren naisen pelastuminen oli.

Englantilainen Catholic Herald-uutissivusto kertoo, että Laura Keynes oli lapsuudesssaan katolilainen, mutta valitsi myöhemmin agnostisen uskon. Opiskellessaan filosofiaa Oxfordin yliopistossa hän luki kuitenkin kirjan, jonka myötä alkoi paluu lapsuuden uskoon. Kirjan myötä varsinkin kuva uusateistien suvaitsevaisuudesta alkoi murentua. Lauran sukulaiset ja läheiset ihmettelevät, miksi niin älykäs nuori nainen ryhtyy kristityksi. Hän kun on vielä vahvasti ateistista sukua.

Mutta mikä kirja muutti Laura Keynesin suunnan? Kirja nimeltä The God Delusion (Jumalharha), jonka on kirjoittanut ateisti Clinton Richard Dawkins. Yhtenä isoimmista syistä Lauran agnostismin hylkäämiseen oli Dawkinsin oma ongelmallinen argumentointi.

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä.

Lähde: Catolicherald.co.uk
Kuva: Lassi Peltomaa

Jumalan tiet ovat todella tutkimattomat. Hän voi käyttää jopa maailman tunnetuimman ateistin kirjaa todisteena olemassaolostaan. Tämä tuo mieleen tavan, jolla Jumala käytti Egyptin faraota Mooseksen aikoihin.

”Kirjoituksissa sanotaan faraolle: ’Sen vuoksi minä korotin sinut, että sinun kohtalossasi osoittaisin voimani ja että minun nimeäni julistettaisiin koko maailmassa.'” Room.9:17

Mutta toivotaan ja rukoillaan, ettei Dawkinsille käy kuten faraolle! Onhan Jumala kutsunut pelastukseen paatuneitakin ateisteja, kuten C.S.Lewisin ja David Catchpoole:n. Ja ilo on taivaassa tunnetusti suurempi yhdestä kadotetusta, joka löydetään, kuin tuhannesta, jotka eivät ole kadoksissa olleetkaan.