3D-elokuva ja huippukirja: Luominen aivan uudella tavalla

3D-elokuva ja huippukirja: Luominen aivan uudella tavalla

Maailmalla kaksi merkittävää kreationistiprojektia on ottanut tuulta siipiensä alle. Merkkiteos ja 3d-elokuva seisovat lujasti koko Raamatun takana.

Vuonna 2012 Creation Ministries International (tästä lähin CMI) järjesti Question Evolution -nimisen kampanjan. Kampanjassa esimerkiksi myytiin kantaaottavia vaatteita ja jaettiin 15 kysymystä evolutionisteille -esitettä.

Nyt CMI:ssä valmistellaan kirjaa, jonka aiheena on evoluution Akilleen kantapäät. Kirjan kirjoittamiseen on osallistunut yhdeksän tiedemiestä. Jokainen kirjoittaja on suorittanut tohtorintutkinnon samanlaisissa maallisissa yliopistoissa, kuin tunnetut evolutionistitiedemiehetkin. Kirja on kirjoitettu näiden tiedemiehen erikoisasiantuntemuksesta käsin.

CMI:n kirjakampanjan sivuilla todetaan, ettei vastaavaa ole tehty aiemmin. CMI ei ole kuitenkaan ainoa kristillinen kreationistijärjestö joka tekee jotakin, ”mitä ei ole tehty koskaan aiemmin”.

Creation Today (vastedes CT) tuo ensimmäisen mooseksenkirjan alkuluvut yleisön saataville eri lailla vastaanotettavalla tavalla. Genesis 3D tuo luomistapahtuman valkokankaille kokopitkänä 3D-elokuvana. Tähän mennessä julkaistujen uutisten mukaan elokuva pyrkii kerronnassaan yhdistmään upean 3d-grafiikan ja viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen.

Kumpikin projekti (sekä CMI:n kirja, että CT:n elokuva) tarvitsee yhä rahallisia lahjoituksia onnistuakseen. Lisää tietoa projekteista ja esimerkiksi Genesis 3D:n trailerin löydät alla olevista linkeistä. Mikäli haluat tukea niitä, kysy lupaa huoltajiltasi.

Linkkien sivut ovat valitettavasti kaikki englanninkielisiä.

Genesis3D (vanhemmat sivut)
Genesis3D (Uudemmat sivut)
Englanninkielinen artikkeli Genesis3D elokuvaprojektista
Evolution’s Achilles Heels
CMi:n vanhempi kampanja: Question Evolution

Kuva: Genesis 3D

Aiheeseen liittyvää: